RIMMEL VOLUME SHAKE MASCARA

Processed with VSCO with hb1 preset

Rimmel heeft een nieuwe mascara gelanceerd, namelijk de Rimmel Volume Shake Mascara en ik mocht hem testen! Hoeveel mascara’s ik wel niet heb uitgeprobeerd? Ik heb een aantal favoriete, maar toch drogen ze na meerdere keren gebruikt te hebben uit, kennen jullie dat ook…?

Dan heb je eindelijk de perfecte mascara gevonden en na een paar weken is het “WOW” effect er alweer vanaf.  Gelukkig bevat deze nieuwe mascara een shake systeem waardoor hij niet klontert of uitdroogt! Het borsteltje is mooi en werkt effectief.

Ik ben altijd wel benieuwd hoe dat dan precies werkt.. Rimmel heeft een mascara op waterbasis gemaakt. Wanneer je deze shaked wordt, door de cilindervormige mixer in de mascara huls, de zwarte emulsie weer helemaal glad gemaakt. Oké dit was mijn versie en nu die van Rimmel:

Rimmel VOLUME SHAKE MASCARA is voorzien van het allereerste gepatenteerde shaker-systeem om op elk gewenst moment de volume gevende formule te verversen.
Hoe? Rimmel is erin geslaagd om een watergel structuur te ontwikkelen, gemaakt van een unieke combinatie van water en wassoorten. Zodra er klonten ontstaan, veranderen deze weer van droog naar romig als de emulsie geshaked wordt door middel van de unieke cilindervormige mixer in de mascarahuls.

Processed with VSCO with c1 preset

Je hoeft de mascara dus alleen maar even te shaken/schudden, zo’n 3 tot 5 keer, en hij is weer zoals hij hoort te zijn. EASY! Het borsteltje neemt voldoende mascara op om een mooi en natuurlijk volume-effect te bereiken.

Processed with VSCO with 5 preset

Nadat ik deze mascara nu een paar weken gebruikt hebt, kan ik zeggen dat het echt werkt. De kwaliteit van de mascara is nog steeds hetzelfde vanaf het eerste moment dat ik hem gebruikt heb. Daarbij zorgt hij telkens weer voor mooi volume in mijn wimpers! I like it!

De mascara is te verkrijgen bij BOL.COM

Wil jij kans maken op de mascara laat dan in een comment achter waarom!

 

rimmel

 

Advertorial 

 

  • Farah Eslami

    Goede review babe! Leuk geschreven ook!

  • Nurcan Tuzkapan

    beautiful girllllllll <3

  • http://evdaily.blogspot.com Ewa Macherowska