SALLY HANSEN SUMMER PROOF

IMG_9320

Hi lieve lezers!!! Vandaag wil ik iets heel tofs met jullie delen, namelijk mijn favoriete nagellak van Sally Hansen! Ze hebben echt allerlei leuke zomerkleurtjes! Ik ging naar de Ici Paris, waar Jessica scholten mijn nagels super mooi heeft gelakt met mijn lievelingskleuren van Sally Hansen. Mijn ultieme favoriet is de nude kleur ‘Totem-ly Yours’ (nr.640), die ze als basiskleur heeft gebruikt. Je hoeft eigenlijk maar 2 dunne laagje aan te brengen van de kleur, even goed laten drogen, en om het af te maken 1 laagje van de Miracle Gel Top Coat (die is top!!!!) voor een mooie glans. Jessica heeft er bij mij ook nog eens prachtige nail art op gemaakt, wat ik zelf echt ab-so-luut niet kan, maar hoe vet is dat?! Ik koos de lichtblauwe kleur ‘B Girl’ (nr.240) voor de oogjes, aangezien die 2 kleuren super goed matchen!

Het resultaat is super! Je hebt een gel manicure zonder lamp, wat lang en mooi op je nagels blijft zitten. Mocht je het al eerder zat zijn, is het er weer gemakkelijk eraf te halen met nagellakremover.

TIP: Je nagellak blijft nog langer zitten als je nagels goed verzorgd zijn! Gebruik daarom dagelijks de Vitamine E olie of Nail Rehab van Sally Hansen voor je nagels en nagelriemen.

Wat is jullie favoriete zomerkleur voor de nagels?

 

xx Nathalie_Fotor

 

MIRACLE GEL 1.0IMG_9565

 

Advertorial

 

  • Gina

    Leuk gedaan! 😀

  • https://priceless-ambition.blogspot.pt Sabrina & Sara

    I love your nails!!!

  • http://lafinesseblog.wordpress.com Chloé Van Overmeiren

    Wauw, wat een prachtige nailart! Zo leuk gevonden, wil ik ook wel eens uitproberen.