IMG_9999

Ik ging 17 juni als festivalreporter van Bershka naar het Best Kept Secret Festival in Hilvarenbeek. De weervoorspellingen waren niet al te best, maar dat houdt ons natuurlijk niet tegen! Ik mocht mijn beste vriendinnetje Gabrielle meenemen, dus dat is altijd gezellig! Gelukkig werd het vrijdag aan het eind van de middag droog, en scheen zelfs de zon eventjes. We zijn langs de verschillende stages gelopen waar super veel chille muziek was. We hebben lekker gedanst en genoten van de optredens. Er waren toffe artiesten waaronder een van mijn lievelingsbands: The Glass Animals. Echt zó cool! Verder hadden ze echt super veel food trucks met oneindig veel keus! Er waren heel veel tentjes waar rekening werd gehouden met vegetarische en veganistische wensen, hoe relaxed is dat?! Wij genoten de eerste avond van heerlijke Indiaase curry’s én een glutenvrije vegan chocoladetaart! OMG.

Ik had mijn leukste festival looks samengesteld bij de Bershka. Ik ben echt helemaal weg van mijn spijkerjasje met de grappige patches. Dit is echt mijn lievelingsitem en draag hem bijna dagelijks! Het witte pak vind is ook een van mijn favorieten. Bij het uitzoeken van mijn festival outfits had ik al bedacht dat ze alle weeromstandigheden-proof moesten zijn en goed met elkaar te combineren viel. Je weet het natuurlijk maar nooit met het weer in Nederland! 😉 Laagjes werken altijd!

Het was een superleuk festival, Gabrielle en ik hebben zo ontzettend veel lol gehad!! En daarnaast enorm genoten van de muziek, de gezellige mensen én natuurlijk het fantastische eten!

Bershka is super festival-proof en hieronder vind je mijn combinaties van mijn favoriete items van de Bershka. Welke look vinden jullie het leukst?

 

BKS-Bershka- By FilleRoelants-18BKS-Bershka- By FilleRoelants-90BKS-Bershka- By FilleRoelants-43BKS-Bershka- By FilleRoelants-87BKS-Bershka- By FilleRoelants-141IMG_9997IMG_9994Snapseed (2)IMG_9998IMG_9996BKS-Bershka- By FilleRoelants-134BKS-Bershka- By FilleRoelants-84IMG_0005