perstrip van haren x sylvie meis event

Deze week ben ik op een super leuke perstrip in Hamburg geweest! Sylvie Meis heeft een samenwerking met Van Haren en heeft haar eigen (party)schoenen collectie gelanceerd. En daar mocht ik bij zijn!

Zondagochtend liep ik eerst naar Farah, zodat we samen richting Schiphol konden gaan. Op Schiphol stond Gabrielle al op ons te wachten, zodat we samen naar het verzamelpunt konden lopen. Dat vond ik nog wel het allerleukst, een perstrip waar mijn beste vriendinnetjes mee gaan! We hadden bijna een uur vertraging, waardoor we een uur later dan gepland in Hamburg aankwamen. En hoe bizar… Het sneeuwde!!! Dat hadden we niet verwacht! En met de ‘open-schoenen-shoot’ in het vooruitzicht hadden we een beetje gemixte gevoelens over de sneeuw. Hoe dan ook, het zag er wel mooi uit!

We verbleven in het East Hotel, en wauw… Het was zo mooi! We hadden echt enorme kamers met een mega groot bad. Toen we aankwamen ‘moesten’ we direct door naar de spa, want hier konden we een voetmassage krijgen. Het was wel echt relaxed dat we even konden chillen na de reis. Samen met Gab en Lins renden we als een stel kleuters in onze bikini door de sneeuw. Niet heel verstandig aangezien ik al de hele week tegen een keelontsteking aanzat, maar oh zo leuk! We kregen hier ook nog eens een boot vol met sushi, dus we hebben onze buikjes rond gegeten, voordat we ons klaar maakte voor de avond shoot en het diner.

We aten bij het Coast East restaurant. Een hele hippe plek met echt fantastisch eten. Het was ook super fijn om weer met Gabrielle te zijn. We hebben ontzettend veel gepraat en vooral ZO veel gelachen! Na het eten kregen we cocktails en was het tijd om het eerste paar schoenen uit de Sylvie Collectie te shooten.

Met een perstrip maak je altijd zo veel mee in een korte tijd, dat ik totaal niet in slaap kon komen. Gelukkig had Farah hetzelfde probleem, en sneakte ze s’nachts naar mijn hotelkamer, zodat we samen konden slapen. We hebben nog veel te lang gekletst en ineens zei Farah “OH SHIT, we hebben nog maar 4,5 uur voordat we aan het ontbijt moeten zitten!” OOPS! hihi.

De volgende ochtend werd ik wakker met enorme keelpijn, super kut. Maar goed, bij het ontbijt lekker veel honing en fruit naar binnen gewerkt en direct door naar de tweede shoot. Deze shoot was buiten, in een hele toffe straat in Hamburg. En wow, het was ZO koud! Je merkt echt dat het winter wordt.. De foto’s zijn super tof geworden, die zal ik jullie in de volgende post laten zien.

Na de shoot zijn we direct doorgegaan naar de locatie van het evenement waar de lancering zou plaatsvinden. Het was een hele leuke show, en Sylvie zag er echt beeldschoon uit! Ze is echt net een poppetje. We kregen allemaal nog een heel kort fotomomentje, en daarna moesten we helaas al weer naar het vliegveld.

Ik kan in ieder geval terug kijken op een fantastische reis, met super leuke mensen en toffe ervaringen. Heel erg bedankt Van Haren, Sylvie Meis & So PR!

 

xx Nathalie_Fotor

 

PH: Melody Lieftink

perstrip van haren x sylvie meis the girlsperstrip van haren x sylvie meis selfieperstrip van haren x sylvie meis farahperstrip van haren x sylvie meis bikini in de sneeuwperstrip van haren x sylvie meis sushibootperstrip van haren x sylvie meisperstrip van haren x sylvie meis groupgab en ikperstrip van haren x sylvie meis barperstrip van haren x sylvie meis shoesperstrip van haren x sylvie meis lilyperstrip van haren x sylvie meis farah1perstrip van haren x sylvie meis shoeperstrip van haren x sylvie meis on the roadperstrip van haren x sylvie meis linsperstrip van haren x sylvie meis gabperstrip van haren x sylvie meis party shoesperstrip van haren x sylvie meis eventperstrip van haren x sylvie meis paparazzisylvie meis en nathaliekemna