LIKE A STAR

IMG_8127

Hi lieve lezers!! Ik ben net terug van een weekje Ibiza, en wauw! Wat was het fan-tas-tisch! Samen met mijn bloggervriendinnengroep (#SQUADGALS) hebben we mooie momenten gedeeld, avonturen beleefd, ontzettend veel gelachen en natuurlijk genoten van het heerlijke weer. Ik ben zó blij dat de zomer in Nederland ook steeds dichterbij komt! Alle reden dus om weer toffe bikini’s te scoren! Ik kwam laatst bij The Sting en kwam erachter dat ze echt mega leuke bikini’s hebben! Ik was gelijk verliefd op deze met sterretjes!! En hoe leuk, ik heb gisteren een super toffe giveaway online gezet, waarbij je een bikini kunt winnen voor jou en je beste vriendin!!! Het enige dat je hoeft te doen is The Sting Network volgen op Instagram, en je beste vriendin taggen onder mijn foto (hier).

Nog meer tof nieuws! Ik ga met De Sting op Surfkamp in Portugal!!!! WOEHHH! Al maanden heb ik het erover hoe graag ik beter wil leren surfen en heb ik stiekem gekeken naar allerlei verschillende surftripjes, en nu mag ik voor The Sting naar Portugal!!! Hoe tof is dat?! Ik neem mijn beste vriendin Gabrielle mee, en samen gaan wij dit nieuwe avontuur beleven! We gaan 25 juni, dus tegen die tijd zal ik jullie ervan op de hoogte houden! EXCITED! Mijn favoriete sterrenbikini gaat sowieso mee! Wat vinden jullie ervan?!

 

xx Nathalie_Fotor

 

 

IMG_8265IMG_8266IMG_8129IMG_8267IMG_8315

 • http://www.styledbychris.com/ Chris

  Lekker hoor Ibiza 🙂 inderdaad super leuke bikini, over een paar weken naar Italie, dus misschien nog even kijken!

 • http://thatgirlwithherblog.com/ Jolien

  Wat een lijf! En wat een mooie bikini!

 • http://www.saladofvogue.nl Allicia-Maria

  Wat heeeerlijk dat je naar Ibiza was!! Deze bikini vind ik heel tof trouwens, ik moet binnen kort ook nog maar eens gaan bikini shoppen. (ik vind dat je er nooit genoeg, mee op vakantie kan nemen haha) Liefs. xx

 • http://www.inspiiredbylife.nl Manon

  Leuke bikini