Processed with VSCO with j1 preset

 

Sommige mensen zijn gevoeliger dan andere mensen en sommige mensen zijn zelfs extreem gevoelig. Hooggevoelig of HSP (High Sensitive Person) noem je dat. Wanneer je hooggevoelig bent zoals ik ben je meer dan gemiddeld gevoelig voor prikkels en indrukken en kun je dus sneller overprikkeld raken.

Toen ik op Treatwell op zoek was naar een lekkere massage sprak deze mij vrijwel direct aan; de HSP massage. Ik ben zelf hooggevoelig en daarom klonk deze massage mij als muziek in de oren. De HSP massage is speciaal ontwikkeld voor hooggevoelige mensen, maar het is ook dé massage wanneer je last hebt van overmatig stress, angst- of burn-out klachten.

Er wordt tijdens de massage intuïtief gewerkt waarbij verschillende chakra- en meridiaan punten worden behandeld. Het overprikkelde zenuwstelsel wordt hierbij tot rust gebracht en het cortisol niveau (stresshormoon) daalt. Er wordt gewerkt met natuurlijke en aardende etherische oliën die aangepast worden aan de wensen van de persoon.

Ik mocht deze massage testen bij ‘Lichter Leven , deze staat bij Treatwell in de ‘top rated‘ lijst van 2017, wat betekent dat dit een van de beste salons is in haar categorie. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. De massage wordt heel langzaam en heel zacht gegeven. Ik ben normaal gesproken wel van wat stevigere massages, maar ik merkte dat ik door de lichte aanrakingen soms juist meer sensaties voelde. De massage duurde 75 minuten, dus je kunt wel echt even goed tot rust komen. Ik voelde me na de massage ontspannen en fris. Kortom, dit is zeker een massage die aan te raden is wanneer je behoefte hebt aan ontspanning en vooral een ‘lieve’ massage.

PS. Herken je je hierin zou je ook een gratis test HSP test kunnen aanvragen.

 

 

x nathalie