IMG_3602_Fotor

Deze hotspot in Bali kun je echt niet missen! Ik mocht 2 nachtjes logeren bij Four Points by Sheraton in Kuta en wow, het was fantastisch! We werden direct heel vriendelijk ontvangen en naar onze kamer geleid. Echt een prachtige kamer, lekker cool, modern en schoon. Ook kregen we een uitgebreide rondleiding in het hotel. Alles is super tof ingericht, en ondanks dat het erg modern is, zie je Bali er zeker in terug. Er zijn 2 prachtige zwembaden, eentje beneden, toevallig hadden wij een kamer aan het zwembad, dus konden we iedere ochtend gelijk een duik nemen, én er is een prachtig zwembad aanwezig op het dakterras!

We hebben de eerste avond heerlijk gegeten in het restaurant, en ik heb echt de lekkerste cocktail ooit op! Het was vodka met verse passievrucht.. Oehlala…! Nog een leuk detail, op het ‘terras’ van het restaurant ligt zand, waardoor het net lijkt of je op het strand zit. Oh, en er is een live band waar je zelf nummers kunt aanvragen!

Het hotel zit in een soort ‘surfers-dorpje’ vlakbij Kuta Beach. Gabrielle en ik keken onze ogen uit naar de mooie surf mannen en toevallig verbleef er ook nog een grote groep Australische surfers in ons hotel! Super gezellig natuurlijk, en daarbij super handig! We wilden graag uitgaan en met een groep mannen aan onze zij werden we niet lastig gevallen. Four Points ligt echt perfect binnen het uitgaansgebied, zonder geluidsoverlast te hebben of iets dergelijks. Omdat Four Points heel dichtbij het strand ligt, zijn we vaak eventjes naar het strand gegaan, én hebben we natuurlijk gesurfd!! En hoe kun je dat beter leren dan van een echte ‘Ozzie’?! Ik had enorm mazzel dat ik privéles kon krijgen van een van de jongens in het hotel, waardoor ik het super snel kon leren. Het huren van een surfboard kan gewoon op het strand voor ongeveer 50.000 Rupiah.

Als je in Four Points by Sheraton verblijft:

– Neem een kamer aan het zwembad. Hoe chill is het als je s’ochtends direct een duik kunt nemen?!

– Drink de lekkerste cocktail ev-ah! (vodka-passievrucht)

– Ga lekker naar het strand (de zonsondergang is prachtig!!!)

– SURFEN!

– Probeer de glutenvrije chocolate-butterscotch brownie. God-de-lijk!

– Dineer bij het restaurant met je voetjes in het zand. En vraag je lievelingsnummer aan.

– Ga een avondje stappen (Eikon en Skygarden zijn erg populair)

– Je kan echt heel goed shoppen in de straat richting het strand (vergeet niet af te dingen!)

 

Als je meer wilt weten, kun je natuurlijk altijd een comment achterlaten met een vraag, dan zal ik deze zeker beantwoorden! xxx

 

 

IMG_3615_FotorIMG_3702_FotorIMG_8159_FotorIMG_8163_FotorIMG_3599_FotorIMG_3596_FotorIMG_3595_FotorIMG_3801_FotorIMG_3792_FotorIMG_3804_FotorIMG_3740_Fotor