squadgals take ibiza

Samen met mijn fantastische girl gang #SQUADGALS maakte ik Ibiza onveilig! We hebben de tofste hotspots uitgezocht en die delen we natuurlijk allemaal met jullie. #SQUADGIRLS is eigenlijk ontstaan op onze vorige perstrip in Hamburg. Met deze groep meiden was het mega gezellig, en al snel kwamen we op het idee om met deze groep samen te werken onder de naam #SQUADGALS. Linsey heeft onze mooie koffers van American Tourister opgepimpt met een hele toffe eigen ontworpen sticker van onze girl gang.

Onze trip was grotendeels gesponsord door Sam Friday, het ondergoed- en bikini merk waar ik zelf ook ambassadeur van ben. We mochten in de Sam Friday Villa verblijven wat in het schattige dorpje Santa Gertrudis ligt. We hadden deze week 2 huurauto’s van Sunny Cars, waardoor we lekker het hele eiland konden doortoeren!

De eerste dag was eigenlijk de meest toffe dag. Essential Ibiza had voor ons een boottocht geregeld bij Smart Charter Ibiza, waardoor we de hele dag op een super mooie jacht mochten varen! (met een hele sexy kapitein 😉 )

De kapitein bracht ons naar het mooie eilandje Formentera, waar we een hele chique lunch kregen bij restaurant Juan y Andrea. Het schijnt dat ze hier de lekkerste vis hebben, ik heb dit zelf niet geprobeerd, aangezien ik geen vis eet, maar ze hadden ook hele lekkere veganistische opties voor mij en Gabrielle klaargemaakt. Na het eten kregen we ook nog eens hele feestelijke cocktails voordat we weer terug de boot op gingen. Voor mij was dit echt de aller-, allermooiste dag van onze Ibiza trip!

De volgende dag gingen we naar Atzaro. Dit is een super mooie wellness spa, waar we een uitgebreide lunch kregen. Het eten was super lekker en er ware, heerlijke glutenvrije en veganistische opties! We hebben genoten van de spa met de mooie zwembaden.

Toen we helemaal zen waren van de spa, was het natuurlijk tijd voor cocktails! (Ik heb ZO veel gedronken op Ibiza, niet normaal! Maar goed, dat mag wel op een party eiland toch?!) We zijn naar Nassau Beach Club gegaan, waar we aan het strand konden genieten van onze cocktails.

De volgende ochtend kwam Claudia van The Welness Source naar onze villa om ons Yogales te geven. Het was een hele chille, rustgevende les, die we ook wel konden gebruiken in alle drukte. Ik vond het vooral heel relaxed dat ze bij ons ‘thuis’ les kwam geven, zodat we vanuit bed direct konden doorrollen naar onze yogamat. Claudia was ook een fantastische, lieve vrouw, waarbij je je direct op je gemak voelt. Ik vind het altijd wel fijn om een goede klik te hebben met de yogadocent. Na de yogales gingen we naar ‘Wild Beets‘, waar we zowat de hele week ontbeten hebben. Alles is hier vegan en glutenvrij, én ze hebben acaibowls!!! Dit was echt mijn lievelingsplekje!

s’Avonds hadden we een diner bij Cotton Beach Club, a.k.a. dinner with a view, waar je echt het mooiste uitzicht ever hebt! Ze hadden niet echt veganistische en glutenvrije opties, maar de kok improviseerde iets en wat we uiteindelijk wel kregen was echt super lekker!

Een ochtend kregen we een acai-ontbijt thuisbezorgd door Amazonia EU. Wij waren allemaal heel erg onder de indruk van de producten van Amazonia. Het is allemaal organic en vegan en daarnaast gewoon echt súper lekker! Naast onze acai kregen we namelijk ook een aantal proteïne shakes die we mochten proberen, en mijn favoriet was sowieso de smaak met chocola en macademia. Wauw, echt top spul! Ze leveren dus ook in Nederland, dus ik ga snel mijn bestelling plaatsen!

Als lunch plekje is Aubergine ook heel erg leuk. Hier hebben ze veel vegan en ook glutenvrije opties en daarnaast is het gewoon een prachtige plek. Je hebt er een soort schattig tuintje en er zijn een aantal leuke hippie winkeltjes.

Voordat we naar de opening van Pacha gingen op vrijdagavond, aten we bij La Belle. Dit was een heel hip restaurant, maar ook hier waren helaas bijna geen veganistische en glutenvrije opties. Verder was het wel een super leuke plek, met lekkere cocktails en een super tof interieur.

Zaterdagochtend verraste de meiden mij met een glutenvrije vegan taart voor mijn 25e verjaardag!!! HOE LIEF?! Ik was echt heel erg verrast en zo intens blij met mijn liefste vriendinnetjes!

Waar je echt naartoe moet als je in Ibiza bent, is natuurlijk de hippiemarkt! We zijn naar de grootste van het eiland, Las Dalias geweest, en wauw, dit is fantastisch!! We keken onze ogen uit, en zelfs na een paar uur slenteren heb je nog steeds niet alles gezien. Ik hoorde van iedereen dat het super duur was op de markt, maar ik vond het eigenlijk heel erg meevallen. Oh, en je kunt bijna bij elk kraampje ook gewoon pinnen, wat natuurlijk super handig is! Ik heb eigenlijk alleen maar een tasje en een teen-ring voor mezelf gekocht, en daarnaast nog een aantal leuke cadeautjes.

Als ik terug kijk op deze week ben ik echt ontzettend dankbaar. De leukste meiden, de mooiste plekjes en de tofste ervaringen. Ik wil Merel Klaasen (fotograaf), Michael Vanarey (Fotograaf en filmer) en Jodie (fotograaf en filmer bij Essential Ibiza) bedanken voor de mooie foto’s en video’s! Daarnaast heb ik zelf prachtige foto’s kunnen maken met mijn nieuwe Samsung Galaxy S7. Deze telefoon maakt zulke prachtige foto’s! De meiden wilden de hele tijd mijn telefoon gebruiken als er foto’s gemaakt moesten worden hihi. Ik heb een mega collage gemaakt van alle mooiste momenten en de hotspots in Ibiza, die vind je onder de tekst, en er is nog een aftermovie onderweg!

Ik ben in ieder geval stiekem een beetje verliefd geworden op Ibiza, en ik sta te popelen om weer eens terug te gaan! #SQUADGALS heeft genoten en is alweer op zoek naar de volgende trip, so stay tuned!

 

xx Nathalie_Fotor

 

 

American Tourister x squadgals

Sam Friday villa Ibiza

_MG_1877IBIZA

Sunny cars

Smart charter ibiza

Restaurant Juan y Andrea

 

Sam friday girls

Essential_Ibiza_Smart_Yachting_2015_Boat_Girls-0031

Atzaro

 

Nassau Beachclub

the welness source

Cotton Beach club

Amazonia

aubergine

La belle

Pacha

Birthday

Las Dalias

byebye