Le Pirate beachclub gili trawagan

Mijn favoriete bestemming van mijn backpacktrip was Gili Trawagan. Het is ongeveer 2,5 uur met de boot vanaf Padang Bai in Bali. Het is een klein feesteiland met allemaal gezellige restaurants, barretjes en veel live muziek. Gabrielle en ik hebben een nachtje bij Le Pirate Beachclub geslapen en wow… dit was echt FANTASTISCH! Het ziet er ontzettend schattig uit door alle kleine bungalow huisjes. Het ligt aan de andere kant van het eiland, dus het is er echt super rustig en relaxed.

Er zijn een aantal zwembaden, die ook lekker rustig zijn. De huisjes hebben een slaapkamer, een buitendouche EN een hangmat! Het is allemaal super schoon en netjes. Ik wilde het liefst voor altijd hier blijven! Er is een keer per week een openluchtbios, waarbij je lekker in zitzakken naar een film kunt kijken. Het eten is er echt heerlijk! Het is allemaal heel vers en ze hebben zelfs fruit bowls!

Je kunt bij Le Pirate Beachclub ook fietsen huren, waardoor je gemakkelijk het hele eiland kunt bekijken. Wij wilden heeeeel graag naar de Ombak Sunset Swing! Het was een bucketlist-dingetje die we hebben kunnen afvinken. Het is ongeveer 10 minuutjes fietsen vanaf Le Pirate Beachclub, dus dat was ideal. Oh ja, ze hadden zelfs ROZE fietsen!!!

Le Pirate Beachclub is echt een aanrader. Als je naar Gili Trawagan gaat, probeer dan echt om in ieder geval een nachtje hier te verblijven, want het is het beste plekje ooit! Als je erheen gaat:

– Probeer een fruitbowl bij het ontbijt

– De curry’s zijn super lekker

– Huur een (roze) fiets

– Maak een foto op de Ombak Sunset Swing

– De openluchtbioscoop is leuk als je even een rustig avondje wilt

– Ga in de hangmat!

– En de buitendouche…. GEWELDIG!

 

Le Pirate beachclub gili trawagan homeLe Pirate beachclub gili trawagan viewLe Pirate beachclub gili trawagan lofty mannerLe Pirate beachclub gili trawagan1IMG_0890_FotorLe Pirate beachclub gili trawagan outside showerpink nikeLe Pirate beachclub gili trawagan gabrielleLe Pirate beachclub gili trawagan view1ombak sunset swing