IMG_1746_Fotor

Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een nieuwe Bali tip, namelijk de Pandan Tree Villas. Dit is echt een ideaal plekje als je even tot rust wilt komen. Het ligt in Canggu, waar je in de buurt van verschillende surfstranden zit. Daarnaast is er ook een heel erg leuk plekje waar je yoga kunt doen en super healthy kunt eten! De Pandan Tree Villas is echt een adembenemend mooi verblijf. We verbleven in de ‘Villa Yoga’, waar we een enorme buitenwoonkamer/keuken hadden, een privé zwembad en een villa met 2 prachtige slaap- en badkamers. De prijzen vallen eigenlijk heel erg mee en je zit echt enorm luxe. Je kunt s’ochtends bellen voor het ontbijt, en ook als je een taxi nodig hebt of een massage wilt kun je bellen. Je krijgt een mobiele telefoon met een Indonesisch nummer, zodat je als je op pad gaat, ook kunt bellen voor een taxi. Dat was voor ons echt super relaxed en daardoor hadden we steeds een betrouwbare taxi.

De badkamer van de villa was trouwens echt FANTASTISCH! Het was een hele buiten badkamer, met een prachtige buitendouche. Ik was oprecht verliefd! De wifi werkt trouwens ook super goed, dus dat is ook erg fijn. Wij zijn 3 nachten bij de Pandan Tree Villas geweest, precies in het midden van onze reis. Dat was ideaal om even bij te komen van het hoppen van plek naar plek, en daarbij viel erg ook genoeg te beleven in Canggu. Bij Samadi Bali kun je yogalessen doen. Het is ongeveer 10 minuten met de taxi, maar je kunt natuurlijk ook een scooter huren. Ze hebben hier ook super gezond eten met allerlei ‘raw food’ en super lekkere smoothies! Er is op woensdagavond een filmavond, wat ook echt heel erg leuk was. De villa ligt ook in de buurt van Echo Beach, Old Man’s en Berawa Beach. Oh, en voor een super hippe lunch spot, waar het interieur echt super vet is, moet je naar 4 Quarters. We hebben hier een heerlijke gezonde lunch gehad, en onze ogen uitgekeken naar de toffe inrichting!

Tips voor als je bij de Pandan Tree Villas verblijft:

– Probeer het diner eens uit! Wij hebben een groene curry besteld en het was echt heerlijk!

– Bestel een massage

– Zwemmen in het privézwembad kan gewoon topless, dus je wordt super mooi bruin!

– Wil je een avondje chillen, kijk een film in je eigen buitenwoonkamer, of ga naar Samadi Bali’s filmavond

– Doe yoga bij Samadi Bali (was een hele pittige, maar fijne les!)

– DE BUITENDOUCHE!

– Bezoek de surfspots

 

IMG_1311_FotorIMG_7454_FotorIMG_7487_FotorIMG_2088_FotorIMG_1333_FotorIMG_1243_FotorIMG_1458_FotorIMG_1506_FotorIMG_7652_Fotor